ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ 2023

11/07/2023 - 11:49 |
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Thumbnail

Έχεις γράμμα!

Αυτός είναι ο τίτλος του εργαστηρίου στα πλαίσια της Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2023 Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας.

Οδηγός η ανταλλαγή αλληλογραφίας δύο εκπληκτικών συγγραφέων, της Άλκης Ζέη και της Ζωρζ Σαρή στα παιδικά τους καλοκαίρια. Φίλες από μικρές. φίλες σε όλη τους τη ζωή φώτισαν τα καλοκαίρια εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών με τα υπέροχα βιβλία τους.

Συντροφιά μας τα παιδιά του ΚΔΑΠ Δήμου Φλώρινας. Φάκελος, γραμματόσημο, μολύβι, χαρτί αλληλογραφίας, αποστολέας, παραλήπτης, γραμματοκιβώτιο. Γνώρισαν την παραδοσιακή μορφή επικοινωνίας και έστειλαν τα γράμματα τους σε άλλους συνομήλικους από μακρινές βιβλιοθήκες.

Ευχαριστούμε θερμά την εκπαιδευτικό κ. Δήμητρα Μαριανού, που υλοποίησε εθελοντικά τη δράση συνεπικουρούμενη από την εκπαιδευτικό κ. Σούζη Πήτα. Η άψογη παρουσίαση του  θέματος, η στοχευμένη καθοδήγηση των παιδιών και η ζωντάνια τους πέτυχαν άριστο αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε επίσης τον υπεύθυνο του ΚΔΑΠ Δήμου Φλώρινας κ. Σπύρο Παυλίδη για την προθυμία του και τη συνεργασία του.

Συνεχίζουμε!