ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ 2023

24/07/2023 - 14:22 |
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Thumbnail

Οι μικροί αναγνώστες του ΚΔΑΠ Φλώρινας έπαιξαν, διασκέδασαν, άκουσαν ιστορίες για δυνατές φιλίες και έκαναν καινούργιους φίλους.

Η φιλία της Ζωρζ Σαρή και της Άλκης Ζέη στάθηκε το εφαλτήριο τους. Έμαθαν για τη ισχυρή σχέση των 2 συγγραφέων που κράτησε ως τα βαθιά γεράματα και εμπνεύστηκαν αλλά και διδάχθηκαν τη σπουδαία έννοια της φιλίας.

Η εκπαιδευτικός κ. Σούζη Πήτα με τη βοήθεια της επίσης εκπαιδευτικού κ. Δήμητρας Μαριανού, έχοντας οδηγό και τη δική τους προσωπική φιλία, υλοποίησαν το εργαστήριο με τίτλο «Θέλεις να γίνουμε φίλοι;» της Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2023 Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας.

Τις πιο θερμές ευχαριστίες στις 2 εξαίρετες εθελόντριες, που σαν τη Ζωρζ και την Άλκη συνεπήραν τους μικρούς φίλους και με τις ικανότητες τους, τους έβαλαν τους σε έναν διαφορετικό κόσμο: αυτόν της αληθινής φιλίας, της αλληλοεκτίμησης και της αλληλεγγύης.

Ευχαριστούμε επίσης την υπεύθυνη του ΚΔΑΠ Φλώρινας κ. Ελισάβετ Μαύρου και την κ. Άρτεμη Σταμπουλίδου στέλεχος του ΚΠΔΑΠ για την αγαστή συνεργασία και την καλή τους διάθεση.

Συνεχίζουμε!