ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ 2024

05/07/2024 - 12:57 |
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στα πλαίσια της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2024 οι μικροί φίλοι και φίλες του ΚΔΑΠ Φλώρινας και της Βιβλιοθήκης συναντήθηκαν στο χώρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Φλώρινας "Βασιλικής Πιτόσκα" με την εκπαιδευτικό και εθελόντρια - εμψυχώτρια κ. Σούζη Πήτα για να υλοποιήσουν το εργαστήρι της  εκστρατείας "Αν ήμουν δέντρο!".

Η κ. Πήτα με παραστατικότητα, την έμφυτη δημιουργικότητα της και την άρτια κατάρτιση της οδήγησε τα παιδιά να φανταστούν πόσο θα μπορούσαν να μοιάζουν με ένα δέντρο, να εμπνευστούν από τον μαγικό κόσμο των δέντρων, να εξερευνήσουν τη γνώση που κρύβεται στις ρίζες τους, να ανακαλύψουν τη σύνδεση τους με τον άνθρωπο και να ζωγραφίσουν το δικό τους δέντρο όπως ο νους και η φαντασία τους τα οδηγούν.

Την ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά της, το άρτιο αποτέλεσμα και την από καρδιάς ανταπόκριση της στα καλέσματα της Βιβλιοθήκης. 

Ευχαριστούμε επίσης την υπεύθυνη του ΚΔΑΠ Φλώρινας κ. Ελισάβετ Μαύρου και τις κ.κ. Χριστίνα Σαββάκη, Άρτεμη Σταμπουλίδου και Αγνή Καπουλίτσα  στέλεχη του ΚΔΑΠ για την αγαστή συνεργασία και την καλή τους διάθεση.

Συνεχίζουμε!